Francisco Calvo’nun cezalı olduğu maç yarın! Dünyanın gözü onda olacak

Dünya Kupasına farklı İspanya yenilgisiyle başlangıç yapsa da Japonya’yı mağlup ederek iddiasını sürdüren Kosta Rika, yarın Almanya ile karşılaşacak. Calvo’nun cezalı olduğu tarihi maçta gözler o isimde olacak.

Francisco Calvo’nun cezalı olduğu maç yarın! Dünyanın gözü onda olacak

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürüyor. Japonya'yı yenerek galibiyetle tanışan ve umutlarını sürdüren Kosta Rika, yarın 1 puana sahip Almanya ile kozlarını paylaşacak. Franicisco Calvo’nun cezalı olduğu tarihi maçta gözler müsabakada düdük çalacak hakemde olacak.

DÜNYA KUPASI'NDA BİR İLK

FIFA, E Grubu’nda 1 Aralık Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre Al Bayt Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak olan Kosta Rika - Almanya maçını Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek. Öte yandan Frappart’ın yardımcılığını kadın hakemler Neuza Back ve Karen Diaz üstlenecek.

Stephanie Frappart, Dünya Kupası'nda maç yönetecek olan ilk kadın hakem olacak.

CALVO EN KRİTİK MAÇTA YER ALAMAYACAK

Öte yandan 1-0 kazanılan Japonya maçında sahanın en iyilerinden olan ancak 69. dakikada rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart görerek cezalı duruma düşen Konyaspor’un tecrübeli stoperi Francisco Calvo, yarın Almanya ile oynanacak en kritik müsabakada forma giyemeyecek.

E GRUBU'NDAKİ İKİ KARŞILAŞMA DA 22:00'DE BAŞLAYACAK

Al Bayt Stadyumu’nda oynanacak Kosta Rika – Almanya mücadelesi saat 22:00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak. Gruptaki Japonya - İspanya karşılaşması da saat 22:00’de oynanacak ve TRT Spor’dan ekranlara taşınacak.

francisco-calvonun-cezali-oldugu-mac-yarin-dunyanin-gozu-onda-olacak.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.