Futbol dünyası Konyalı Abdülkerim’i konuşuyor

Konyaspor’da yetişti, Galatasaray’a gitti. Başarılı performansı ile Milli Takım'ın da değişmez ismi oldu. Abdülkerim Bardakcı, Almanya maçındaki oyunu ile göz doldurdu. Maçın adamı seçilen Bardakcı’ya her iki teknik adamdan övgü dolu sözler geldi.

Futbol dünyası Konyalı Abdülkerim’i konuşuyor

Konyaspor’daki başarılı performansı ile Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, Milli Takımın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında yıldızlaştı.

Hem savunmada hem de hücumda olağanüstü işler yaptı. İlk golde Ferdi’ye asist yapan Abdülkerim, galibiyet gölünde de penaltıyı kazandıran oyuncuydu.

MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ

Almanya'yı Berlin'de 3-2 yenmeyi başaran A Milli Takımımızda 7.2 reyting ile maçın adamı Abdulkerim Bardakçı seçildi.

futbol-dunyasi-konyali-abdulkerimi-konusuyor-003.jpg

HEM MONTELLA HEM DE NAGELSMANN ÖVDÜ

Tarihi galibiyetin ardından spor camiası Abdülkerim’in performansını konuştu. Maç sonu açıklama yapan teknik adamlardan da Konyaspor’un eski yıldızına övgü dolu sözler geldi.

Maçı 1 asist, 1 penaltı kazandırma ve yaptığı mükemmel savunmayla tamamlayan Abdülkerim Bardakçı hakkında konuşan Almanya teknik direktörü Julian Nagelsmann, "Onun gibi stopere sahip olduğu için çok şanslılar. Dünya standartlarında bir stoper. Gözümü ondan alamadım." dedi.

futbol-dunyasi-konyali-abdulkerimi-konusuyor-002.jpg

“ALNINDAN ÖPTÜM”

Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’da, Abdülkerim’i onurlandırdı. İtalyan teknik adam; "Abdülkerim olağanüstü performans sergiledi soyunma odasında alnından öptüm. 90 dakikada sahanın her yerinde kendini gösterdi." ifadelerini kullandı.

futbol-dunyasi-konyali-abdulkerimi-konusuyor-001.jpg

SANE: "KURTULUŞ YOK MU SENDEN?"

Bayern Münih maçlarında da iyi bir performans ortaya koyan Abdülkerim Bardakçı'ya müsabaka esnasında Leroy Sane'den serzeniş geldi: “Yine mi sen? Kurtuluş yok mu senden?” (gülerek) dedi.

Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkerim’in yaz transfer döneminde Avrupa’ya transfer olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.