Galatasaray Barcelona’nın yıldızına talip

Galatasaray'da rota orta saha transferinde çevrildi. Sarı kırmızılıların, Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan ile ilgilendiği öğrenildi.

Galatasaray Barcelona’nın yıldızına talip

Galatasaray'da devre arası öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verildi. Sarı kırmızılılar, orta sahasını dünya çapında bir futbolcuyla güçlendirmek istiyor.

Sarı kırmızılılarda, 8 numara pozisyonunda Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira yer alıyor. Yönetim, kaliteli bir oyuncuyu transfer ederek Avrupa'da ve ligde başarı hedefliyor.

Galatasaray'ın listesinde birçok aday var. Sarı kırmızılılar, yerli statüsünde olması nedeniyle rotasını Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirmiş durumda.

galatasaray-barcelonanin-yildizina-talip.jpg

Almanya'daki Bayern Münih maçı öncesi İlkay ve menajeriyle görüşen yönetim olumlu geri dönüş aldı. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde İspanyol ekibiyle de temasa geçmesi bekleniyor. 33 yaşındaki futbolcunun, Barcelona ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor

Kariyerinde Borussia Dortmund ve Manchester City'de de forma giyen İlkay Gündoğan, sezon başında Katalan temsilcisine katılmıştı. İlkay, bu sezon 17 maçta; 1 gol 5 asistlik katkı verdi.

Kaynak:TRT Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.