Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın lansmanı yapıldı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın lansmanı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti. Kadın Futbol Takımı'nın Teknik Direktörlüğü Nurcan Çelik yapacak.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın lansmanı yapıldı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın lansmanı Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Törene Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İkinci Başkan Polat Bengiserp, Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Genel Sekreter Köksal Ünlü, Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, yönetim kurulu üyeleri Başak Karaca ve Abdulvahap Tanrıverdi, Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu ile futbolcular katıldı. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın teknik direktörlüğünü Nurcan Çelik yapacak.

Kendileri için güzel bir gün olduğunu belirten Başkan Burak Elmas, "Ali Sami Bey ve arkadaşları, bu ocakta kurarak dünyaya açtıkları Galatasaray Spor Kulübü adına çok önemli bir hamle daha yapıyoruz. Kadın futbol takımımızı kutluyoruz. Bu işte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Onlar da Türk olmayan takımları yenmek adına bu yolculuğa çıkıyorlar. Bu camiamıza hayırlı olsun. Çok gururlu bir gün geçirdik. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu

NURCAN ÇELİK: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ"

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Nurcan Çelik, harika başarılara imza atacaklarını belirterek, "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Bu mecralarda bizim de artık var olduğumuzu kadın futbolu adına göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Geç kalmış olduk. Olsun ama zamanla bu seviyeyi yakalayacağımıza inanıyorum. Galatasaray ile birlikte yol aldık. Daha güçleneceğiz. Galatasaray’ın kadın futbol branşı kuracağını duyunca heyecanlandım. Başkanımızın seçim vaatlerinden biriydi. Bu vesileyle tarihi bir an yaşıyoruz. Erkek takımımızın da ilk kurulumu burada gerçekleşti. Bizim için onur ve gurur verici bir durum. Her daim futbolun içinde olan biriydim. Futbolcu olarak, kulüp başkan olarak da" açıklamasında bulundu.

Maçlarını Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı’nda oynayacaklarını söyleyen Çelik, "Lig konusunda henüz federasyon statüyü açıklamadığı için bu konu hakkında fazla bilgi veremeyeceğim. Kadroya takviye olacak. Çünkü biz çok genç bir ekibimiz. Yaş ortalamamız 17-18 gibi. 1. Lig’den başlarsak mutlaka takviye olacak. 3. Lig’den başlarsak bu kadro bizi götürür diye düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.