Galatasaray Olimpija’yı konuk edecek, Maç hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nun rövanşında bugün Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek. Maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Olimpija’yı konuk edecek, Maç hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında bugün Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 306. kez sahne alacak.

Rams Park'ta yapılacak maç saat 21.00'de başlayacak. İtalyan hakem Marco Guida’nın yöneteceği müsabaka, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Slovenya'daki ilk maçı Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip, 2 ve daha az farklı mağlup olması durumunda dahi tur atlayacak.

Olimpija Ljubljana'nın 3 farklı kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Daha farklı Olimpija Ljubljana galibiyetlerinde ise sarı-kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'de yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, her türlü beraberlikte de turu atlayan takım olacak.

Galatasaray, turu geçmesi durumunda play-off'ta Norveç'in Molde ile Faroe Adaları'nın Kİ Klaksvik takımlarının eşleşmesinden gelecek rakiple karşılaşacak.

galatasaray-olimpijayi-konuk-edecek-mac-hangi-kanalda.jpg

ICARDİ VE ZAHA TARAFTARLA BULUŞUYOR

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli yıldız Icardi, ilk Olimpija Ljubljana maçı ile Süper Lig'deki Kayserispor maçlarında sonradan oyuna girerek süre aldı. Zaha da Kayseri temsilcisine karşı forma giydi.

İki futbolcu da Olimpija Ljubljana maçıyla bu sezon ilk kez iç sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

galatasaray-olimpijayi-konuk-edecek-mac-hangi-kanalda-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.