Galatasaray şampiyonluk yolunda yara aldı

Galatasaray, kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldu ve zirvenin 2 puan gerisinde kaldı.

Galatasaray şampiyonluk yolunda yara aldı

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'u konuk etti. 7 gole sahne olan maçta kazanan Çaykur Rizespor oldu.

Karşılaşmada Galatasaray'ın golleri Yedlin, Emre Akbaba ve Meriah'ın kendi kalesine atmasıyla geldi. Konuk Rizespor ise Samudio, Boldrin, Skoda ve Fernando'nun attığı gollerle ağları havalandırdı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 61 puanda kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. Çaykur Rizespor ise 34 puana yükseldi.


'Hatalarını yüzüne söylerim'

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, futbolcularının hatalarını yüzlerine söylediğini belirterek "Yakıştıramadım" dedi.

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, Süper Lig’de oynanan Çaykur Rizespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Terim, “Kalkıp bu maçtan sonra klasik şekilde, çok maç var tarzında bir açıklama yapabilirdim. Çok maç var; evet var ancak büyük bir avantajı kaçırıyorsun. Bu kaçırdığın avantaj da son dört maçın üçünde sekiz puan kaybederek oluyor. Birçok kredimizi ve avantajımızı kaçırdığımız gibi her maçı kazanmak gibi, hiç puan kaybetmemek gibi tehlikeli sularda yüzmek zorunda kalabiliriz. Onun için muhakkak ki yarışı bırakacak halimiz yok. Rakiplerimizin birbiriyle oynadığı haftada bizim cuma gününden kazanmamızın etkisi çok başka olacaktı. Başka yere vereceği efektler de farklı olacaktı. Maalesef olmadı. Oyuncularımı hiçbir zaman suçlamam, hatalarını yüzüne söylerim, kimseyle de paylaşmam; ama bugünü yakıştıramadım.” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.