Galatasaray yönetiminde Konyalı isim

Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda 102. dönem yönetimi belirlendi. Burak Elmas başkanlığa seçilirken, Elmas'ın kırmızı listesinde bulunan Konyalı iş insanı Sıtkı Korkmaz da yeni yönetimde görev aldı.

Galatasaray yönetiminde Konyalı isim

Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulu cumartesi günü Galatasaray Lisesinde gerçekleştirildi. Genel kurulda sarı-kırmızılı kulübün 102. dönem yönetimi belirlendi. Beş ismin başkanlık için yarıştığı seçimde zafere Burak Elmas'ın kırmızı listesi ulaştı. 

galatasaray-yonetiminde-konyali-isim-1.jpg

KONYALI İŞ İNSANI SITKI KORKMAZ YENİ YÖNETİMDE

Galatasaray'ın yeni yönetiminde Konyalı iş insanı Sıtkı Korkmaz da görev aldı. Seçime Burak Elmas'ın listesinde giren Korkmaz, önümüzdeki süreçte Galatasaray Spor Kulubü Emlak&Gayrimenkul A.Ş. yönetiminde çalışacak.

galatasaray-yonetiminde-konyali-isim-3.jpg

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bir açıklama yapan Korkmaz "40 yıllık sevdam Galatasaray'da görev alacak olmanın coşkusunu sevinç gözyaşlarımla yaşıyorum. Burak Elmas başkanımın liderliğinde önümüzdeki süreçte birlikte çok şey başaracağız. Armanın peşindeki tüm hayatlara hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

galatasaray-yonetiminde-konyali-isim-4.jpg

Konya Galatasaraylılar Derneği'nin kurucuları arasında yer alan ve uzun süre başkanlık görevini yürüten Sıtkı Korkmaz, daha önce Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonun başkanlığını da yapmıştı.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.