Galatasaray'da İlhan Palut iddiası!

"Yeni Fatih Terim'imizi arıyoruz" diyerek genç teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün listesinde ilhan Palut da bulunuyor.

Galatasaray'da İlhan Palut iddiası!

Galatasaray’da seçim kaosu sürerken, başkan adayı Metin Öztürk'ün, başkanlığa seçilmesi halinde yerli bir teknik adamla çalışmak istediği öğrenildi.

"Yeni Fatih Terim'imizi arıyoruz" diyerek genç teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün listesinde İlhan Palut'un da bulunduğu iddia edildi.

Nuri Şahin, başkan adayı Öztürk’ün gözdesi. Ancak Nazifoğlu’na göre daha bir kaç aylık bir teknik direktörü takımın başına getirmek risk. Ayrıca Şahin’in henüz ProLisansı dahi bulunmuyor. Bunu göz ününde bulunduran Öztürk'ün, listesindeki bir diğer isim olan İlhan Palut üzerinde durduğu iddia edildi.

galatasaray.jpg

Bu sezon ligde fırtına gibi esen İlhan Palut, sarı kırmızılı camiayı da ikiye bölmüş durumda. Galatasaray taraftarı genç teknik adamı isterken, bazı kesimler ise daha tecrübeli bir teknik adamın takımın başında olması gerektiği görüşünde.

Öte yandan Konyaspor yönetimi daha önce başarılı teknik adamın sözleşmesini 2 yıl daha uzatırken, Palut ise Konyaspor’da mutlu olduğunu ifade etmişti. Palut, “Konyaspor'da iyi işler yapıyoruz. Camiayı, şehri, ben ve ekibim tamamen benimsemiş durumdayız” diye konuşmuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.