Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut: Gözlerimiz doldu

Beşiktaş’a konuk olacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut: Gözlerimiz doldu

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşun maç öncesi yaptığı röportaja Ahmet Çalık’ın resminin olduğu tişörtle çıkan Bulut, çok üzgün olduğunu söyledi.

Gençlere seslenen Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Erol Bulut, “ İlk duyduğumuz zaman takım önünde de bir konuşma yaptım. Gözlerimiz doldu. Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve Konyaspor'a başsağlığı diliyorum. Zor bir durum. Gerçekten çok üzgünüz. Buradan gençlere seslenmek istiyorum. Araba kullanırken, Emniyet kemeri ve hıza dikkat etsinler. Emniyet kemeri olmadığında neler olabileceğini çok iyi görmeniz lazım. Belki emniyet kemeri olmuş olsaydı şuan Ahmet kardeşimiz aramızda olabilirdi. O yüzden gençler hızlı araba kullanmamaları ve emniyet kemeri takmalarını istiyorum” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.