Gaziantep’e Premier Lig’den orta saha

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Brighton Albion forması giyen dünyaca ünlü genç yıldız Kacper Kozlowski’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaştı.

Gaziantep’e Premier Lig’den orta saha

Bugün Türkiye’ye gelerek sağlık kontrolünden geçen yıldız futbolcu, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara’nın da katılımıyla kendisini 3 yıllık kulübümüze bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı.

KACPER KOZLOWSKİ KİMDİR?

16 Ekim 2003 yılında Polonya’nın Koszalin kentinde dünyaya gelen genç yıldız Kozlowski, futbola ülkesi takımlarından AP Pogon takımında başladı. 2019 yılında Pogon Szczecin’e transfer olan Kozlowski, Avrupa futbolunun gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösteriliyor.

2020 Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımı adına forma giyen ve turnuva tarihi boyunca forma giyen en genç futbolcu olma unvanını kazanan Kacper, daha sonra 11 Milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion’un yolunu tuttu.

Yüksek hızı, bire birdeki yetenekleri, oyun kuruculuğuyla öne çıkan genç yıldız geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse’de forma giydi ve 33 maçta 8 gole direkt olarak katkı yaptı. Kariyerinde 156 karşılaşmaya çıkan Kozlowski, 24 gol atarken 28 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli genç yıldız Polonya Milli Takımı’nda da 45 kez forma giydi. Kacper Kozlowski önümüzdeki 3 yıl boyunca armamızın başarısı için ter dökecek.

gaziantepe-premier-ligden-orta-saha.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.