Gençoğlu: Konyaspor’a isteyerek ve inanarak geldim

Konyaspor'u Süper Lig'e çıkaran koç Engin Gençoğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Gençoğlu, Konyaspor’a isteyerek ve inanarak geldiğini söyledi.

Gençoğlu: Konyaspor’a isteyerek ve inanarak geldim

Karşıyaka Spor Kulübü'nün basketbol şubesinde uzun yıllar görev yapan antrenör Engin Gençoğlu, sezon ortasında başantrenör olduğu Beysu Konyaspor Basketbol'u Play-Off maçları sonunda Samsunpor'u zorlu seride 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yaşadı. Karşıyakalı antrenör Engin Gençoğlu, Konyaspor tarihinin 100. yılında basketbol şubesini şampiyon yaparak kulüp tarihine geçerken, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gençoğlu, "Beysu Konyaspor Basketbol'a isteyerek ve inanarak geldim. Zor olacağını biliyordum. Bu takım başarılı olamaz dediler. İmkanı yok Süper Lig'e çıkamaz dediler. Transfer yapmadınız yazık size dediler. Oyuncularımla, teknik ekibimle zor günlerimiz oldu, zaman zaman tartıştık, kavga ettik ama sonrasında hep daha sıkı sarıldık ve inanadık birbirimize. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Onlar yüreklerini sahaya koydular, inandılar, savaştılar ve 100. yılda bu şampiyonluğu Konyaspor'a getirdiler. Başarının aslan payı oyuncularımındır. Ben saha kenarında ayakta durduğum için beni daha çok gördünüz ama asıl başarının mimarları perdenin arkasında durdu hep…" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.