Gezer: MHK Başkanı istifa ettirildi

Eski hakem Bünyamin Gezer, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifasında Konyaspor’un etkili olduğunu ifade ederek, " İstifa ettirildi" dedi.

Gezer: MHK Başkanı istifa ettirildi

TRT Spor yorumcusu ve eski hakem Bünyamin Gezer, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifasında Konyaspor’un etkili olduğunu söyledi.

Gezer, Merkez Hakem Kurulunun istifa etmediğini ettirildiğini belirterek, “ Arının kovanına çomak soktu bu hafta Merkez Hakem Kurulu. Ne demek istiyorum. Geçen hafta tüm Türkiye diyor ki bu pozisyon ofsayt. Konya'nın yediği gol için. Çaykur Rizespor maçında. Tüm Türkiye istisnasız. Hakemler de dahil buna. Ben bir baktım Merkez Hakem Komitesi tarafından Konyaspor-Gaziantep FK maçının VAR hakemi olarak Erkan Enginin atamasını gördüm.

Böyle bir güç gösterisi olmaz. Geçen hafta Konyaspor'un açıklamasına saygı duydum. Konyaspor büyük bir camia. Yok sayamayız. Kulüplerimizin hepsi değerli. Bunları yok sayamayız. Haklı isyanlarında da yeri gelecek hakemlerin yeri gelecek kulüplerin yanında olmak zorundasınız. Şimdi nereden çıktı bu atama? Merkez Hakem Kurulu istifa etmedi. Ettirildi” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum