Giovanni van Bronckhorst imzayı attı

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi resmen başladı. Hollandalı teknik adam 2 yıllık anlaşmaya imza attı.

Giovanni van Bronckhorst imzayı attı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bornckhorst için Başkan Hasan Arat’ın katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

Hasan Arat, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş olarak hedeflerimize ulaşmak ve taraftarlarımıza layık olmak için çok çalışıyoruz. Başarı yalnızca oyuncu performanslarıyla gelmiyor. Takımımızı yöneten, onları motive eden ve taktiksel olarak üst seviyeye taşıyan bir liderin varlığı çok önemli.

Giovanni van Bronckhorst futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeriyle kendini kanıtlamış bir isim. Tanınan ve herkesin saygı duyduğu bir futbol insanıdır. Modern futbol anlayışıyla kendisinin bizim için en uygun isimlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Serdar Topraktepe teknik ekibimizde yer alacak.

Futbol A Takımımız, 1 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da kamp yapacak. Eksiklerimizi görüp revizyon yapma şansımız olacak. Avrupa Ligi bizim için önemli bir kulvar. Hocamız bu kupada final gördü. Bizi bu kupaya en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürütüyoruz. Plan, sabır ve akılla ilerliyoruz. Prensiplerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.”

giovanni-van-bronckhorst-imzayi-atti.jpg

Giovanni van Bronckhorst ise törende şu ifadeleri kullandı:

“Çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Taraftarlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada çok iyi karşılandım.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.