GOMİS PENDİKSPOR İLE ANLAŞTI

Galatasaray’da geçirdiği başarılı sezonun ardından sarı-kırmızılı kulübe veda eden Bafetimbi Gomis, başka bir İstanbul temsilcisi olan Pendikspor ile anlaşmaya vardı.

GOMİS PENDİKSPOR İLE ANLAŞTI

Galatasaray'ın şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından, “Bana gösterdiğiniz karşılıksız sevgi ve destek için sonsuz minnettarım. Bir gün yine buluşacağız” sözleriyle sarı-kırmızılı kulübe veda eden Bafetimbi Gomis, kariyerine İstanbul’da devam etme kararı aldı.

PENDİKSPOR’UN SON FORVET TRANSFERİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray’daki son sezonunda şampiyonluk yolunda kritik puanların alınmasında önemli rol oynayan 37 yaşındaki golcü futbolcu, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Pendikspor ile anlaştı.

Fransız golcü ile her konuda anlaşmaya varan Pendikspor’un, kulübün bu sezonki son forvet transferi olacak Gomis’i resmen açıklamaya hazırlandığı öğrenildi.

ŞAMPİYONLUĞUN KİLİT GOLLERİ GOMİS’TEN

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 23 maça çıkan Fransız futbolcu, 8 gole katkı sağladı. 37 yaşındaki deneyimli oyuncu, 1-0’lık Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarındaki golleri ve tek farklı kazanılan Gaziantep, Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında birer gol kaydetti.

Gomis, ayrıca Galatasaray’ın İstanbulspor’u evinde 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki gollerin de sahibiydi.

gomis-pendikspor-ile-anlasti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.