Göztepe-Konyaspor maçında Palut ve Karaman’ın gol silahları

Süper Lig'in 40. haftasında Göztepe ile Konyaspor cumartesi günü İzmir’de karşılaşacak. Maç öncesinde teknik direktörler İlhan Palut ve Ünal Karaman’ın vazgeçilmez oyuncuları dikkat çekiyor.

Göztepe-Konyaspor maçında Palut ve Karaman’ın gol silahları

PALUT’UN GİZLİ SİLAHLARI

Süper Lig'de Fatih Karagümrük maçını kazanıp çıkışa geçen Konyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Göztepe müsabakasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Yeşil-Beyazlılarda golcülerin performansı teknik heyeti sevindiriyor.

Ligdeki son iki maçında 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik  alan Konyaspor son oynadığı Karagümrük karşılaşmasından 5-1 galibiyetle ayrıldı. Yeşil-Beyazlı takımın golleri  Ahmet Çalık, Cikalleshi, Bytyqi ve Shengelia'dan geldi.

Konyaspor’un Arnavut futbolcusu Cikalleshi 34 maçta 8 gol 3 asist, Artem Kravets 30 maçta 9 gol 2 asist, Shengelia 33 maçta 5 gol 3 asistlik katkısı ile Artem Kravets’in yanında gol silahları olarak göze çarpıyor. 

Yeşil-Beyazlıların Arnavut futbolcusu Cikalleshi ve Ukraynalı oyuncusu Artem Kravets bu sezon takımlarına önemli katkı sağlayan isimlerin başında yer alıyor. Toplam 17 gol atan bu iki futbolcu Teknik Direktör İlhan Palut’un vazgeçilmezleri arasında.

Öte yandan Konyaspor’da bu sezon hem golleri hem de asistleriyle dikkat çeken Zymer Bytyqi, Erdon Daci, Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı gibi isimler de önemli çıkış yapan oyuncular arasında.  Zymer Bytyqi 20 maçta 2 gol 5 asist, Erdon Daci 18 maçta 4 gol 1 asist, Abdülkerim Bardakçı 36 maçta 3 gol 3 asist ve Ahmet Çalık 1 gol 1 asist yaparken, Palut’un gizli silahları olarak dikkat çekiyor. 

ÜNAL KARAMAN’IN VAZGEÇİLMEZLERİ

Göztepe ise son oynadığı Antalyaspor mücadelesinden 3-2 galibiyetle ayrıldı. İzmir temsilcisinin golleri  Anderson Esiti, Atınç Nukan ve Adis Jahovic’den geldi.

Sarı-Kırmızılıların Makedon futbolcu Adis Jahovic 16 maçta 6 gol 6 asist, Halil Akbunar 39 maçta 10 gol ve 9 asistlik katkısı ile Cherif Ndiaye’nin yanında tehlikeli gol silahları olarak göze çarpıyor. Öte yandan Cherif Ndiaye 37 maçta 12 gol ile takımının en önemli gol silahlarından...

Göz-Göz'ün Senegalli oyuncusu Cherif Ndiaye bu sezona damga vuran isimlerin başında geldi. Toplam 12 gol atan 23 yaşındaki forvet, Antalyaspor müsabakasında yedek soyunsa da teknik direktör Ünal Karaman'ın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Göztepe'de en büyük çıkışı yapan oyuncu ise Halil Akbunar oldu. Kaptanlık pazubandını takan Halil, 10 kez gol sevinci yaşayıp 9 da asist yaptı. Halil, Göztepe'de sergilediği oyunla A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.