Göztepe küme düştü

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorla Göztepe'nin küme düşmesi garantilendi.

Göztepe küme düştü

Spor Toto Süper Lig’in 34. Haftasında oynanan Gaziantep FK-Göztepe mücadelesi, futbol sahalarında eşine az rastlanır bir maç sonuna sahne oldu.

İzmir ekibinin galibiyeti dışında her sonuçta küme düşeceği mücadelede 90+2. dakikaya 0-0’lık eşitlikle girildi. Bu dakikada oyunun durmasının ardından maçın hakemi Mustafa Kürşad Filiz, hakem atışıyla topu Göztepeli oyunculara verdi. Bu esnada, orta yuvarlağa yakın bir noktadan topu doğrudan kaleye gönderen Soner’in şutu direkten döndü.

Topu takip eden Adis Jahovic, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Birkaç dakikalık tartışmanın ve Gaziantep FK forması giyen futbolcuların itirazlarının ardından, Göztepeli oyuncular santrada rakiplerinin önünü açtılar.

Santra sonrası topu kaleye kadar götüren Figueiredo’nun golüyle 90+6’da skor 1-1’e geldi ve Göztepe yeniden düşmeyi garantileyecek puan baremine geriledi.

Bu andan üç dakika sonra Gaziantep FK penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Muhammet Demir, vuruşu bilerek dışarı gönderdi ve maç 1-1 sonuçlandı.

Bu sonuçla Göztepe, 2017’de geri döndüğü Spor Toto Süper Lig’e 5 yıllık serüvenin ardından veda etmeyi garantiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.