Göztepe'de Konyaspor hazırlıkları tamamlandı

Konyaspor'u konuk edecek olan Göztepe bugün gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarını tamamlarken, taraftarlar bildiri yayınlayarak tribünleri tamamen doldurmak için çağrı yaptı.

Göztepe'de Konyaspor hazırlıkları tamamlandı

Süper Lig'in 12. haftasında Konyaspor'u konuk edecek olan Göztepe bugün gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması gerçekleştiren sarı kırmızlılar ikinci bölümde ise taktiksel oyun gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından Göztepe ekibi kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

TARAFTARDAN ÇAĞRI

'TribündenOrtaAçtıkBiz- Sana' etiketiyle sosyal medyada bir bildiri yayınlayan Göztepe taraftarları, Konya maçıyla tüm iç saha maçlarında tribünleri tamamen doldurmak için çağrı yaptı. Bildiri de, "Tribünde bizlerin de profesyonelce davranmamız gerekiyor. Top rakipteyken ıslık, uğultu ve gürültü ile tezahüratlarla da kendi oyuncumuzu ateşlemeliyiz. Trabzonspor maçında bunu yapıp nasıl etki ettiğini tüm ülkeye gösterdik. Şimdi sıra Konyaspor'da" mesajı verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.