Guilherme: Aykut Kocaman’a borçluyum

Konyaspor’un başarılı stoperi Guilherme Sitya, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takım olarak Avrupa’ya gitmeyi istediklerini ifade ederken, Aykut Kocaman’a borçlu olduğunu söyledi.

Guilherme: Aykut Kocaman’a borçluyum

Konyaspor’un başarılı stoperi Guilherme Sitya, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takım olarak Avrupa’ya gitmeyi istediklerini ifade eden Sitya, şehrin desteğini arkalarında hissettiklerini söyledi.

Milliyet'in sorularını yanıtlayan tecrübeli stoper, “Oyuncular, teknik ekip ve kulüp çalışanlarının da birleşmesş ile bu sene çok iyi bir uyum yakaladık. Bunun biraz başarısını yaşıyoruz şu anda. Şehir bizi destekliyor ve Bu bizim için çok önemli. Bu kadar güzel şeyler olurken biz de elimizden geleni yapıp Konyaspor'u layık olduğu yere taşımaya çalışıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi tabi ki istiyoruz” dedi.

konyaspor.jpg

“AHMET HEP YANIMIZDA”

Takım arkadaşı Ahmet Çalık’ın vefatına çok üzüldüğünü kaydeden Sitya “Böyle bir şeyi hiçbirimiz bekleyemezdik kesinlikle. Şu anda Ahmet nerede olursa olsun olduğu yerden bize baktığını biliyorum. Bize güç veriyor. O her zaman çok güçlü bir karakterdi. Olduğu yerden hepimize güç veriyor ve koruyor buna eminiz. Takım arkadaşlarımızla beraber aramızda bir söz verdik çıktığımız her maçta sahada Ahmet'in ruhu aramızda oluyor ve onun için de oynuyoruz”diye konuştu.

“İLHAN HOCA BİZE GÜVEN AŞILADI”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un çok iyi bir hoca olduğunu kaydeden Guilherme Sitya “Bence en büyük taktiği oyuncularına duymuş olduğu güven. Oyuncularının kalitesini gördü ve tüm teknik ekiple beraber biz oyunculara çok büyük bir güven aşıladı. Şu ana kadar oynadığımız heyecanlı, aktif futbolla da sanırım biz bunu yansıtabildik. Bize aynı zamanda ekip olarak oynamamız gerektiğini, aynı zamanda da top ne zaman kendi ayağımızdayken takım ruhunu kaybetmeden topla oynama zvkinden de mahrum kalmamamız gerektiğini söylüyor. Tabii arada hatalar yapıyoruz bunlar normal ama tartıya koyduğumuzda pozitif yanımız negatif yanımızdan daha fazla şuanda" diye konuştu.

2.jpg

“AYKUT KOCAMAN SAYESİNDE TÜRKİYE’DEYİM”

Eski hocası Aylut Kocaman’ın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Sitya “Kendisi benim için çok önemli. Çok iyi birisi. Aykut Kocaman olmasa ben şuan Türkiye'de olamzdım. Benim için yaptıklarından dolayı minettarım. Çok kısa bir dönem kendisi ile çalıştık ama beni Türkiye'ye o getirdi. her şey için teşekkür ederim” dedi.

“TEK DÜŞÜNCEM KONYASPOR”

Geleceği hakkındaki soruya ise başarılı stoper “Geleceği bilemiyiz ama şuan kafamdaki tek düşüncem Konyaspor'u Avrupa'ya götürmek. Bundan başka hiç bir şeye odaklanmış değilim. Gerçekten Konya'yı çok seviyorum. Dürüstçe konuşursam Konyaspor'dan başka takımda kendimi görmüyorum” diye konuştu.

3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.