Haber Dairesi bisiklet ekibi KKTC’den madalya ile dönüyor

KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen bisiklet turuna katılan Haber Dairesi ekibi madalya ile döndü.

Haber Dairesi bisiklet ekibi KKTC’den madalya ile dönüyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39’uncu kuruluş yıldönümü ülke genelinde düzenlenecek tören ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Şölen öncesi KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da bisiklet turu yapılırken pedal çevirenler arasında Haber Dairesi ekibi de yer aldı

Gerçekleştirilen ödül töreninde Haber Dairesi ekibi adına Mustafa Özcan madalyayı Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu’nun elinden aldı.

KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın kabrini de ziyaret eden Haber Dairesi ekibi ardından SOS Çocuk Köyü’nde bulunan çocuklarla bisiklet turu yaparak gönüllerini aldı.

Öte yandan Türkiye’de ilk defa 2015 yılında gerçekleştirilen ve bugüne kadar İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Ankara olmak üzere çok sayıda şehirde bisiklet tutkunlarını buluşturan Granfondo Amatör Yol Bisiklet Yarışı, bu kez KKTC’de düzenlenecek.

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen, “Kuzey Kıbrıs 1. Lapta Nashira Granfondo Amatör Yol Bisiklet Yarışları” yarın yapılacak.

haber-dairesi-bisiklet-ekibi-kktcden-madalya-ile-donuyor.jpg

haber-dairesi-bisiklet-ekibi-kktcden-madalya-ile-donuyor-001.jpg

haber-dairesi-bisiklet-ekibi-kktcden-madalya-ile-donuyor-002.jpg

haber-dairesi-bisiklet-ekibi-kktcden-madalya-ile-donuyor-003.jpg

haber-dairesi-bisiklet-ekibi-kktcden-madalya-ile-donuyor-004.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.