Hakan Keleş olağanüstü kongre kararını değerlendirdi

Konyaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Keleş, ikinci haftada kendisini yönetim krizinin içinde buldu. Keleş’e maç sonunda yönetimin kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararı soruldu.

Hakan Keleş olağanüstü kongre kararını değerlendirdi

Konyaspor – Fatih Karagümrük maçı sonrası teknik adamlar basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. İlk olarak maçı değerlendiren Keleş, "Maçtan önce çok kazanmak istiyorduk çünkü buna ihtiyacımız vardı. Uzun süredir bir galibiyet alamamıştık. Bizim için moral motivasyonumuzu yükseltecekti. Maça da iyi başladığımızı düşünüyorum. Girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendirebilseydik iyi olacaktı. İlk yarıda zaman zaman istediğimiz şeyler oldu. Fakat ikinci yarıda erken ve tekrar aynı gollerden bir tanesini yedik. Bu bizim için yani golü yedikten sonra çıkaramama problemi moral bozukluğu biraz daha gösterdi ama sonra toparlandık. Gerekli riskleri aldık, çift forvet oynadık. Zaman zaman oyuncularımızın etkili atakları da vardı. Oyunun belli bölümlerinde istediğimiz şeyleri yaptılar. Fakat son dakikalarda kazandığımız penaltıyla da bir puan kazanmış olduk, 2 puan kaybettik. Geldiğimizden beri olumsuz bir hava var. Onu dağıtmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var, saha içinde düzeltmeye çalışıyoruz. Daha da çok çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Önümüzde şimdi bir Trabzon maçı var. Ona hazırlanacağız. Bu arada Karagümrük takımı da iyi mücadele etti. Zaman zaman zorladılar ama onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"KONYASPOR BÜYÜK BİR CAMİA"

Toplantının soru cevap bölümünde yönetimin olağanüstü genel kurul kararını da değerlendiren Hakan Keleş, “Tabii ki bu dönemlerde bu tip sorunlar, sıkıntılar olacak. Konya camiası büyük bir camia. Bunu biliyorum sorunların da en yakın zamanda çözüleceğini tahmin ediyorum. Geldiğimizden beri bir hafta oldu. Tabii ki başka bir hoca değişikliği başka bir sistem. Oyunculardan farklı şeyler istiyoruz saha içerisinde. Bunların alışması, geliştirmemiz buna uygun. Önümüzde milli ara var. Aradan sonra bazı şeyleri daha çok oturtacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum