Hakan Keleş’in Konyaspor karnesi

Konyaspor’da tarihi Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hakan Keleş, görevi bıraktı. Peki Keleş, 10 haftalık periyotta nasıl bir performans sergiledi, kaç puan topladı? İşte detaylar…

Hakan Keleş’in Konyaspor karnesi

Konyaspor yeni sezona yönetim krizi ile girdi. Fatih Özgökçen, Olağanüstü Genel Kurul alarak, Ağustos ayında yeniden başkanlığa seçildi. Bu süreçteki yanlış transfer hamleleri sorunun ana kaynağını oluşturdu.

9. haftada iç sahadaki 2-1'lik Pendikspor mağlubiyeti sonrası Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. 10. haftada Adana Demirspor maçı öncesi Hakan Keleş ile anlaşma sağlandı ve takımın başına getirildi. Özgökçen, Adana deplasmanı öncesi yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çekti taraftarla arasını açtı.

STANOJEVİC’TEN SONRA ÖZGÖKÇEN GİTTİ

11. haftada yine iç sahada oynanan ve 1-1 sonuçlanan Fatih Karagümrük maçı sonrası bu kez Fatih Özgökçen istifa kararı aldı. Konyaspor 3 ayda, 2 seçim yaptı. Kasım ayındaki Olağanüstü Genel Kurulda başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz ile yeni bir sayfa açıldı.

hakan-kelesin-konyaspor-karnesi.jpg

TAKIM BEKLENEN ÇIKIŞI YAPAMADI

Kasımpaşa ve Kayseri galibiyetleri Konyaspor’a nefes aldırdı. Fakat Galatasaray maçı öncesi yeni bir kriz patlak verdi. Alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çeken Cikalleshi ve kaleci Bernardoni yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Kosta Rikalı oyuncu Francisco Calvo’da Galatasaray maçı sonrası sözleşmesindeki fesih maddesini kullanarak Konyaspor kariyerini noktaladı.

hakan-kelesin-konyaspor-karnesi-001.jpg

7-1’LİK YENİLGİ HAKAN KELEŞ’İN SONU OLDU

Galatasaray maçında iyi bir oyun ortaya koyan ancak skora yansıtamayan Konyaspor üç gün sonra Fenerbahçe’nin karşısına çıktı, maç 7-1’lik tarihi bir yenilgi ile sonuçlandı.

10 MAÇTA 9 PUAN

Hakan Keleş, karşılaşma sonrası ‘Tüm sorumluluk bana ait” diyerek görevini bırakacağını açıkladı. Konyaspor’un başında 10 maça çıkan Keleş, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Keleş’in göreve geldiğinde 9 puanla 15. sırada bulunan yeşil-beyazlı takım sezonun ilk yarısını 18 puanla 18. basamakta tamamladı.

hakan-kelesin-konyaspor-karnesi-002.jpg

KONYASPOR BU KAOSTAN NASIL ÇIKACAK?

Fenerbahçe maçı sonrası takım psikolojik olarak dağıldı. 14 Ocak’ta İstanbulspor ile çok kritik bir maça çıkacak Konyaspor’un nasıl toparlanacağı merak ediliyor.

hakan-kelesin-konyaspor-karnesi-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.