Heyecan dorukta! Konyaspor sahaya bir ilki gerçekleştirmek için çıkacak

Geçen hafta 6 haftalık galibiyet hasretini Karagümrük karşısında sona erdiren Konyaspor, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Heyecan dorukta! Konyaspor sahaya bir ilki gerçekleştirmek için çıkacak

Süper Lig'in 40. haftasında bugün Konyaspor, Göztepe’ye konuk olacak. Karagümrük’ü 5-1 yenerek 6 haftalık galibiyet özlemini dindiren Yeşil-Beyazlı takım İzmir deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyor.

İzmir’de rakibi ile oynadığı son 9 karşılaşmada 7 mağlubiyet 2 beraberlik alan Konyaspor bir ilke de imza atma hedefinde.

Bu sezonun ilk yarısında Konya Büyükşehir Stadı'ndaki maçı ise Göztepe 3-2 galip tamamladı. Geçtiğimiz hafta Karagümrük'ü 5-1'le geçen ve moral depolayan Konyaspor 45 puanla 11. basamakta yer alırken, 3 maçtır kaybetmeyen Göztepe ise 51 puanla 9. sırada bulunuyor

GÖZTEPE-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Deniz Caner Özaral yapacak. Zorlu mücadele Beınsports 2 konferans yayın ve beın Connect'ten naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Öte yandan Konyaspor’da bugün oynanacak olan Göztepe maçında Alper Uludağ, Deni Milosevic, Zymer Bytyqi, Samuel Eduok, Artem Kravets, Marin Anicic’in yanı sıra sarı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek. Göztepe’de ise tedavileri süren Marko Mihojevic, Balazs Megyeri ve sol kalf bölgesinde kasta zorlanma ve minimal ödem tespit edilen Fousseni Diabate takımdaki yerlerini alamayacak.

ÜNAL KARAMAN 6.KEZ KONYASPOR’A KARŞI

Konyaspor’a karşı daha önce 5 kez rakip olan Ünal Karaman, bu maçlarda Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Karabükspor takımlarını çalıştırıyordu. 54 yaşındaki deneyimli hoca, Konyaspor’a karşı oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Göztepe’ye ilk kez rakip olurken, Ünal Karaman ile ikinci kez rakip olacak. Palut'un Ünal Karaman karşısında 1 galibiyeti bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.