Hoca Ahmet Yesevi’de, Polatlı hazırlıkları başladı

Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü, ligin 4. haftasında deplasmanda Polatlı Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Hoca Ahmet Yesevi’de, Polatlı hazırlıkları başladı

THF Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü, ligin 4. haftasında  30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Polatlı Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenör Murat Erpolat yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Isınma ile çalışmaya başlayan oyuncular, sonrasında ise iki takım halinde hücum ve savunma antrenmanı yapılerken, Antrenmanın son bölümünde ise teknik ve taktik çalışma yapıldı.

Ligin ilk 3 maçını kaybeden Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü’nde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef Polatlı deplasmanından galibiyetle dönerek kötü gidişe son vermek.

“POLATLIDAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ”

Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü Antrenörü Murat Erpolat, ligin ilk 3 haftasında iyi oynamalarına rağmen salondan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek “Takım olarak ilk 3 haftada çok iyi oyun çıkardık, ancak sonuca gidemedik. Ligde yeni bir takımız eksiklerimiz var, ancak onları da zamanla gidereceğiz. Bu hafta Polatlı Belediyespor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Hedefimiz en iyi oyunumuzu oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.