İbrahim Üzülmez Konyaspor mağlubiyetini değerlendirdi

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Oyuncularımızla birlikte kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

İbrahim Üzülmez Konyaspor mağlubiyetini değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’in 28. hafta maçında Pendikspor, evinde karşılaştığı Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Üzülmez, “Yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç istiyorduk. Ancak iyi oynamadık. Oyun içerisinde çok fazla basit hatalar yaptık. Dolasıyla bu sabit hatalar bizim başımıza iş açtı. Temaslı oyun içerisinde çok fazla olamadık. Beklentimiz olan oyuncular da biraz kendi performanlarından uzaktılar. Dolasıyla Konyaspor takımı bize karşı daha organize oldu. Çok iyi oynamadılar ama daha organize, daha bilinçli, daha akıllı bir şekilde deplasman takımının yapması gereken her şeyi yaptılar ve kazandılar. Oyuncularımızla birlikte kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Pes etmeyeceğiz, etmemiz gerekiyor. Konyaspor takımını da tebrik ediyorum” diye konuştu.

ibrahim-uzulmez-konyaspor-maglubiyetini-degerlendirdi.jpg

“BİZİM KARAKTERİMİZE YAKIŞMAZ”

Daha önce Eyüpspor’da birlikte görev yaptığı savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk ile ilgili karşılıklı yaptıkları açıklamalar sonrası tekrar aynı takımda buluşan İbrahim Üzülmez, “Bizler profesyonel insanlarız. Aradaki buzları eritmemiz gerekiyor. Ben ilk geldiğimde Alpaslan benim yanıma geldi, konuştuk ve kendi aramızda durumu çözdük. Benim çok kinci bir yapım yok. Alpaslan onu, bunu söyledi diye sonuçta profesyonellikte aynı gemideyiz. Alpaslan’ın benim yanıma odaya gelmesi, benimle konuşmak istemesi benim için yeterlidir. Söylenenlere takılıp işte ben Alpaslan’ı oynatmayayım gibi şeyler bizim karakterimizi yakışmaz.” ifadelerini kullandı.

ibrahim-uzulmez-konyaspor-maglubiyetini-degerlendirdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.