İlhan Palut, Alanyaspor maçı öncesi teşhisi koydu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, stres dolu geçen Bodrumspor maçını değerlendirirken, en önemli eksiklerinin ikili mücadele olduğuna dikkat çekti. Alanya maçına az kaldığını hatırlatan Palut, “Bunu yukarı çıkarmamız gerekiyor” dedi.

İlhan Palut, Alanyaspor maçı öncesi teşhisi koydu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede “Kupa maçları lig farkı olsa da genelde zor geçiyor. Oyunun genelinde top bizdeyken sorun yoktu. Pozisyonlara girdik, topa sahip olduk ve istediklerimizi sonuçlandırmanın haricinde yaptık ancak top rakipteyken topu kazanmakta çok geciktik. Rakibe topla oynama fırsatı verdik” dedi.

“En önemli eksiğimiz ikili mücadele kalitemizdi. Bunu yukarı çıkarmamız gerekiyor” diyen Palut, turu beklediklerinden daha çok enerji harcayarak geçtiklerini ifade ederek, “Sadece turu geçmemiz gerekiyordu” şeklinde konuştu.

Alanyaspor maçına az kaldığını ve daha iyi bir takımla lig sınavına çıkacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, takımı hem mental hem de fiziksel olarak toparlayıp hazırlıkları maksimum düzeyde yapacaklarını vurguladı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.