İlhan Palut: Alanyaspor maçı son derece şüpheli

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, sakatlıklarla ilgili konuştu. Alanyaspor maçının son derece şüpheli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Endri ve Mame Diouf'un Alanya maçında kadroda olmasını umuyorum" dedi.

İlhan Palut: Alanyaspor maçı son derece şüpheli

Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, katıldığı televizyon programında yaşanan sakatlıklara değinirken, Alanyaspor ile oynanacak maçın önemine vurgu yaptı.

Ligin ilk periyodunda bazı oyunculardan yeteri kadar faydalanamadıklarını belirten İlhan Palut, Dünya Kupası arasında bu oyuncular için yeniden adaptasyon süreci yakaladıklarını belirterek, “Kampta iyi hazırlandık. Bunun dönüşlerini alacağız. Tüm takımlar gibi aranın bize de yaradığını düşünüyorum. Bütün oyuncular güzel çalıştı” şeklinde konuştu.

Sakatlık sorunları yaşadıklarını ve Endri Çekici’nin Vaduz maçından sonra sakatlanarak bir daha tam anlamıyla sağlıklı olamadığı ifade eden tecrübeli teknik adam, “Endri çok önemli, çünkü elimizdeki en önemli 10 numara. Alanya maçı son derece şüpheli. Endri ve Mame Diouf'un Alanya maçında kadroda olmasını umuyorum" değerlendirmesini yaptı.

İlhan Palut, Konyaspor’un 14 haftalık performansıyla ilgili ise şu ifadelere yer verdi: "28 puan olsun isterdim ancak performansa bakarsak, puansal anlamda kabul edilebilir bir durumda olduğunu düşünüyorum. Bireysel performansta dalgalanmalar oldu. Endri’den çokça faydalanamadık. İlk 14 haftada ofansif kısır bir Konyaspor izledik. Savunmadaki duruşumuzu aksatmadan hücumda daha coşkulu bir futbol oynamak hedefindeyiz."

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.