İlhan Palut, Alanyaspor’a hiç kaybetmedi!

Süper Lig’in 8. haftasında yarın Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da genç teknik adam İlhan Palut, rakibine karşı hiç kaybetmedi.

İlhan Palut, Alanyaspor’a hiç kaybetmedi!

Süper Lig’in 8. haftasında yarın Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da genç teknik adam İlhan Palut, rakibine karşı hiç kaybetmedi. Palut, kariyerinde 2 farklı takımın başında Alanyaspor’a karşı mücadele etti.

Başarılı teknik adam, Göztepe ve Konyaspor ile Alanyaspor’a  karşı çıktığı 5 maçın 4’ünü kazanırken, bir maçını ise berabere tamamladı. İlhan Palut’un, Akdeniz ekibine karşı aldığı sonuçlar ise şöyle;

Konyaspor-Alanyaspor: 1-0

Alanyaspor-Konyaspor: 1-3 (Hazırlık Maçı)

Göztepe-Alanyaspor:  1-0

Göztepe-Alanyaspor:  3-3

Alanyaspor-Göztepe:  0-1

BÜLENT KORKMAZ'A 2. KEZ RAKİP

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bugüne kadar Süper Lig’de bir kez karşı karşıya geldi. Bu maçta da Palut Göztepe’yi çalıştırırken, Korkmaz ise Konyaspor’un başında bulunuyordu. 2019-2020 sezonunun 22.haftasında Konya’da oynanan bu maçta Palut’un öğrencileri 3-1’lik skorla kazanmıştı. Yarın oynanacak olan maç ile birlikte Süper Lig'de 2'inci kez bir birlerine rakip olacaklar.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.