İlhan Palut: Bir savunma bir senenin emeğini mahvedebilir

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyeti değerlendirdi.

İlhan Palut: Bir savunma bir senenin emeğini mahvedebilir

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyeti değerlendirdi.

Genç teknik adam, herkesin üzgün olduğunu ifade ederken ikinci yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi. Palut, “ Maça istediğimiz gibi başladık, golü bulduk. Skoru artırarak pozisyonlar bulduk. Rakibin 2. yarı Pesic ile bir pozisyonu vardı. Skoru artırmamız gerektiğini, disiplini sağlamamız gerektiğini devre arasında konuştuk ama ikisi de olmadı.

3 dakikada gelen gol 2 bizi aldı götürdü maçtan. 2. yarı genel anlamda istediğimiz oyunu oynayamadık. Futbol maalesef böyle bir oyun. Toparlanıp yeni bir ivme yakalamaya çalışacağız. Bugün itibarıyla dezavantajımız var. Bir savunma bir senenin emeğini mahvedebilir. Şu anda herkes çok üzgün. Bunu üzerimizden atıp yeni bir ivme yakalayacağız." diye konuştu.

konyaspor-008.jpg

Palut, bir gazetecinin, maçın son bölümünde yaşanan gerginliği sorması üzerine, "Kazanacağımızı düşündüğümüz bir maçın elimizden kaçmasının verdiği gerginlik, rakipte de geriden gelip maçı almanın fazla heyecanıyla bazı elektriklenmeler oldu. Benimle olan kısım, sadece topu almaya gittim. Kulübeye gelen topu oyuna dahil etmenin derdindeydim, vermek istemediler. Arkamda neler oluyor, neler bitiyor bilmiyorum. Futbol adamıyız, defalarca ile bu durumlarla karşı karşıya geleceğiz. Böyle gerilmeler olabilir maçlarda ama daha sakin olmamız lazım." diye cevapladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.