İlhan Palut çaresiz! Yenmeyecek goller yiyoruz

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sivasspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Çok basit hatalar yapıyoruz. Yenmeyecek goller yiyoruz. Büyük bir efor vardı ve büyük bir hayal kırıklığı var.

İlhan Palut çaresiz! Yenmeyecek goller yiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Sivasspor karşılaştı. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı. Mücadele sonrası yayıncı kuruluşa Sivasspor maçını değerlendiren İlhan Palut, şunları söyledi:

"Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçtan önce de benzer düşüncedeydik. Kazanmamız gereken bir oyundu. Maçtan önce de böyle düşünüyorduk. Maçın içine girdiğimiz zaman da; oyun bizim kazanmamız gereken görüntüyü veriyordu ama bugün de kazanmamız gereken bir maçı nasıl berabere bitirebilirizin acı bir dersini aldık. 

Çok basit hatalar yapıyoruz. Yenmeyecek goller yiyoruz. Çok penaltı oluyor vesaire neyse. Tabi gel git bir efor vardı ve şu anda büyük bir hayal kırıklığı var. Futbol da böyle bir oyun. 3-4 gün sonra maçımız var. En iyi şekilde buna hazırlanacağız.

Gol atmakta sıkıntı yaşarken iki haftada ikişer gol atıyoruz ama maalesef savunma istikrarımızda bir sarsılma var. Tekrar eksiklerimizi gözönünde bulundurup en iyisini yapmaya çalışacağız."

"VAR KAYITLARININ DİNLENMESİNDEN ÇOK DA MEMNUN DEĞİLİM, RAHATSIZIM"

Palut, Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da bir gazetecinin VAR odası kayıtlarının yayınlanmasıyla ilgili sorusuna, "Şu anda açıklamalar fırtınası, VAR kayıtlarının dinlenmesi tamamen saha içinden ülke futbolunu koparmaya doğru gidiyor. Bundan çok da memnun değilim, rahatsızım.

Bazı sorunlar ve hatalar oluyor ama inşallah tez zamanda çözülür. 'VAR kayıtlarında ne var, VAR hakemi ne demişti, biz de bir açıklama yapalım, hakkımızı koruyalım' gibi algı fırtınası bir an önce biter. Ligimizin marka değerini artıracak en doğru yer olan saha içine döneriz." diye cevap verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.