İlhan Palut: "Duraklama dönemindeyiz"

Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut, 2 haftada 5 puan kaybettiklerini belirterek “Duraklama dönemindeyiz, bunu bir şekilde aşacağız" diye konuştu.

İlhan Palut: "Duraklama dönemindeyiz"

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu 2 haftada 5 puan kaybettiklerini belirterek “Sıralamaya bakıp, camiayı avutmak doğru olmaz. 2 haftada 5 puan kaybeden bir Konyaspor var. Duraklama dönemindeyiz, bunu bir şekilde aşacağız. Daha çok çalışmamız lazım. Önümüzdeki maçlarda bu kaybettiğimiz puanların telafisini yapacağız” diye konuştu.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirtti. İlk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Palut, "İkinci yarı topu kazanma süresi ve baskı kısmını çözdük. Biraz daha oyuna coşku koyduk. Fakat bu seferde ceza sahası içerisinde bitirici vuruşu bir şekilde yapamadık. Bugün daha iyi hücum edebilirdik, daha etkili olabilirdik, daha net pozisyonlara girebilirdik ama belki bizim bahsettiğimiz eksiklerimizden belki de Malatyaspor'un çok net ve katı savunmasından dolayı bunda muvaffak olamadık. Kaybedilmiş 2 puan var. Bu maçı geride bırakıp Karagümrük maçına odaklanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Palut, taraftarın ilgisinden memnun olduğunu belirterek onlara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduklarını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.