İlhan Palut, Fatih Karagümrük’e geçit vermiyor

Konyaspor’un teknik direktörü ilhan Palut, Fatih Karagümrük karşısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekiyor. Palut, rakibine karşı hiç yenilgi almadı.

İlhan Palut, Fatih Karagümrük’e geçit vermiyor

Süper Ligin 16'ıncı haftasında yarın Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Konyaspor'da İlhan Palut rakibine karşı hiç kaybetmedi. Genç teknik adam İstanbul ekibi ile kariyeri boyunca 5 kez karşılaştı. Palut, bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik alırken 11 puan çıkarttı.

45 yaşındaki genç teknik adam Fatih Karagümrük ile ilk kez 16 Eylül 2019 yılında Hatayspor'u çalıştırırken karşı karşıya geldi. TFF 1.Lig'de oynanan bu mücadeleyi Palut 0-0'lık skorla tamamladı. Genç teknik adam daha sonra Göztepe'de görev yaptığı süre içerisinde 2 kez Türkiye Kupası ve 1 kez de Süper Lig olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi. Başarılı çalıştırıcı bu maçlarda ise 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 45 yaşındaki hoca rakibi ile son kez geçtiğimiz sezon oynanan ve Konyaspor'un 5-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta karşı karşıya geldi. Palut'un öğrencileri bu süreçte rakip filelere 10 gol atarken, 4 gole engel olamadı.

Öte yandan Konyaspor'un başarılı teknik adamı İlhan Palut, Fatih Karagümrük teknik direktörü Francesco Farioli ile ligde ikinci kez karşılaşacak. 2 Mayıs 2021 tarihinde Konya’da oynanan karşılaşmayı Genç teknik adam galibiyetle tamamlamıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.