İlhan Palut galibiyet serisi istiyor!

Konyaspor’da artık tüm gözler Adana Demirspor maçına çevrildi. Maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlılarda tüm hesaplar yine 3 puan üzerine yapıldı. Başkan Fatih Özgökçen de bugün sabah yapılan son antrenmanı izledi.

İlhan Palut galibiyet serisi istiyor!

Konyaspor’da artık tüm gözler Adana Demirspor maçına çevrildi. Lige fırtına gibi başlayan ve ilk iki maçını kazanarak 6 puan çıkaran Konyaspor’da tüm hesaplar yine 3 puan üzerine yapıldı. Teknik Direktör İlhan Palut, Adana Demirspor karşısında sahaya süreceği ilk 11’i ve oyun planını da oluşturdu. Genç teknik adam Akdeniz ekibini hücum futbolu ile vuracak!

dd.jpg

DEFANS ARKASINA ATILACAK TOPLAR KRİTİK

Yeşil-Beyazlı takım defansın arkasına yapacağı koşular, kanat organizasyonları, M’Poku’nun sürati, Çekiçi ve Amir Hadziahmetovic’in ara pasları ile Adana Demirspor karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. Sezonun ilk iki maçında attığı gollerle takımını sırtlayan Sokol yine başrolde olacak.

dcf.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN ANTRENMANDA

Öte yandan yarın Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde taktik ağırlıklı çalışma yapan yeşil-beyazlılarda moraller yüksek. Antrenmanı Başkan Fatih Özgökçen ve yöneticiler de takip etti. Konyaspor öğleden sonra karayolu ile Adana’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.