İlhan Palut Trabzonspor maçını böyle değerlendirdi: Farkındayım!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçına ilişkin olarak, zor deplasmandan 1 puan çıkardıklarını belirtti, "İlk yarının bitmesine yakın gol çok değerliydi ve bir anda takımın havasını, soyunma odasının havasını değiştirdi” dedi.

İlhan Palut Trabzonspor maçını böyle değerlendirdi: Farkındayım!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede zor bir deplasmandan 1 puan çıkardıklarını ancak kazanamadıklarını belirterek, “Artık kazanan Konyaspor’u tekrar yakalamak istiyoruz” dedi.

İlk yarıda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını kaydeden İlhan Palut, “İlk yarının tamamı değil de penaltılarla 2-0 mağlup düştüğümüz ana kadar bir türlü istediklerimizi gerçekleştiremedik. Rakibin baskısını pas oyunumuzla kıramadık.  Baskıyı kırabilsek arkada hızlı oyuncularımıza geniş alanlar yakalayacaktık ama bir şekilde; belki beklemiyorduk belki basit hatalar yaptık.

“REAKSİYON VERDİ OYUNCULAR”

Trabzonspor gerçekten çok iyi başladı maça ve 2-0’ı da yakaladılar penaltılarla da olsa. Ondan sonra dengelendi oyun. Biz bazı hamleler yaptık, oyun formatımızı değiştirdik. Hafta boyunca bunu çalışıyorsunuz ve bir anda 27 dakikada bütün çalışmalarınız sonucu 2-0’lık skor. Bir şeyleri değiştirmek zorundasınız ve bir reaksiyon verdi oyuncular. İlk yarının bitmesine yakın gol çok değerliydi ve bir anda takımın havasını soyunma odasının havasını değiştirdi” şeklinde konuştu.

“KIRMIZI KARTTAN SONRA İŞİMİZ ÇOK ZORLAŞTI”

İkinci yarıya iyi başladıklarını ve golü de bulduklarını ifade eden Palut, “Ondan sonra dengeli bir oyun belki o ivmeyle bir gol daha bulup galibiyete uzanabilir miydik? Bunu istiyorduk ama açıkça söylemek gerekirse kırmızı karttan sonra işimiz çok zorlaştı, yaklaşık 20 dakika kadar bir süre. İşte orada da üçüncü stoperi oyuna alıp bir şekilde 2-0 dan 2-2 ye getirdiğimiz maçı korumak istedik. Evet burası zor bir deplasman. 2-0 geriye düşerseniz daha da zor. 10 kişi kalırsanız daha da zor” diye konuştu.

“KAZANAMADIĞIMIZIN FARKINDAYIM”

“Kazanamıyoruz evet, sonuçta bir puan aldık bugün ama kazanamadığımızın farkındayım” diyen tecrübeli teknik adam bunu değiştirmek istediklerini belirterek, “Artık kazanan Konyaspor’u tekrar yakalamak istiyoruz. İnşaallah buradaki bu mücadele, geri dönüş diğer maçlar adına hem önümüzdeki maç adına bize pozitif anlamda özgüven ve kararlılık getirir diye umuyorum” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.