İlhan Palut-Hamza Hamzaoğlu rekabetinde rakamlar

İlhan Palut ile Hamza Hamzaoğlu pazar günü oynanacak Konyaspor - Çaykur Rizespor maçıyla 6’ncı kez teknik direktör olarak karşı karşıya gelecek.

İlhan Palut-Hamza Hamzaoğlu rekabetinde rakamlar

Süper Lig’de bu hafta Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşılaşacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmada İlhan Palut ile Hamza Hamzaoğlu rekabeti de yaşanacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun takımları arasında oynanan 5 maçta Hamzaoğlu’nun 2’ye 1’lik galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

ilhan-palut-001.jpg

İlhan Palut ile Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı takımlar Süper Lig’de toplam 5 kez karşı karşıya geldi. İki teknik adam ilk olarak 14 Aralık 2019’da Göztepe ile Gençlerbirliği arasında oynanan mücadelede karşılaştı ve Palut’un öğrencileri sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Söz konusu 5 maçta İlhan Palut’un, Hamza Hamza Hamzaoğlu’na karşı 1 kez galibiyeti bulunuyor. İki karşılaşmayı kaybeden genç teknik adam 2 maçı ise beraberlikle tamamladı. Söz konusu maçlarda Palut’un takımı 6 kez rakip fileleri havalandırırken, Hamza Hamzaoğlu’nun ekipleri 9 gol attı. İlhan Palut bu maçlarda 5 puan toplarken, 10 puan yitirdi.

6-001.jpg

İki teknik adam en son geçtiğimiz sezonun 35’inci haftasında Konya’da karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. İlhan Palut ile Hamzaoğlu’nun teknik adam olarak karşılaştığı maçlar şöyle:

16 Nisan 2021 Konyaspor-Kayserispor: 0-0

20 Şubat 2021 Yeni Malatyaspor-Konyaspor: 2-3 

18 Eylül 2020 Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-1,

11 Temmuz 2020 Göztepe-Gençlerbirliği: 1-3,

14 Aralık 2019 Gençlerbirliği-Göztepe: 3-1

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.