İlhan Palut, hücum futbolundan taviz vermeyecek

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Alanyaspor maçında da hücum futbolundan taviz vermeyecek. Genç teknik adamın hızlı hücum ve savunma konusunda oyuncularını uyararak tekrarlar yaptırdığı öğrenildi.

İlhan Palut, hücum futbolundan taviz vermeyecek

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda yarın Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut, hızlı hücum ve savunma konusunda oyuncularını uyararak tekrarlar yaptırdığı öğrenildi.

Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla tamamlayan Konyaspor'da, rakibin sabırlı oynayarak anı kollayacağını düşünen genç teknik adamın, hızlı hücumlara karşı savunmada hızlı reaksiyon gösterebilecekleri tekrarlar üzerinde durarak uyarılarda bulunurken, hücum noktasında ise hızlı ve sonuç odaklı organizasyonlar üzerinde çalışmalar yaptırdı.

konyaspor.jpg

Öğrencilerine antrenmanda ‘Savunma arkasına koşuları mutlaka istiyorum’ dediği öğrenilen Palut’un, savunma arkası koşulara dikkat çektiği öğrenildi. Ayrıca 45 yaşındaki başarılı hocanın savunmayı biraz daha öne çıkarıp rakibi daha önde karşılamaları yönünde de oyuncularına sık sık uyarılarda bulunduğu kaydedilirken, birlikte hareket edilmesini istediği ifade edildi.

konyaspor-002.jpg

“BU MAÇ 3 PUANDAN FAZLASI”

İlhan hoca, Alanyaspor’un defansif zaaflarını göz önünde bulundururken, etkili hücum hattıyla erken bir gol bulup, rakibin direncini tamamen kırmak istiyor. Alanyaspor’un pozitif bir futbol oynadığını takımına anlatan Palut, "Konsantrasyon kaybı istemiyorum. Son haftalarda puanlar kaybettik ve yeniden kazanma alışkanlığı elde etmemiz gerek. Yani bu maç 3 puandan fazlası. Herkes sahada sonuna kadar savaşacak ve istediğimizi alarak döneceğiz" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.