İlhan Palut, ısrarla Beşiktaş'ın gündemine alınıyor

Beşiktaş’ın Valerien İsmael ile yollarını ayırma kararı almasının ardından ismi geçen teknik direktörler arasında İlhan Palut’un da yer alması Konyaspor cephesinde büyük yankı uyandırdı. Yeşil Beyaz taraftarlar tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor.

İlhan Palut, ısrarla Beşiktaş'ın gündemine alınıyor

Beşiktaş’ın Valerien İsmael ile yollarını ayırma kararı almasının ardından ismi geçen teknik direktörler arasında İlhan Palut’un da yer alması Konyaspor cephesinden büyük tepki çekti. Yeşil beyazlı taraftarlar tepkilerini sosyal medyadan sert bir şekilde dile getiriyor.

BEŞİKTAŞ YOLLARI AYIRIYOR İDDİASI

NTVSpor’da yer alan haberdeki iddiaya göre; son altı maçta sadece bir galibiyet alan Siyah Beyazlılar, Hatayspor mağlubiyeti sonrası Valerien Ismael ile yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaş, yollarını ayırma kararı aldığı Fransız teknik adam Valerien İsmael ile sözleşme feshi konusunda uzlaşma sağladı.

İLHAN PALUT GÜNDEME ALININCA,TARAFTARLAR AYAĞA KALKTI

Siyah beyazlı kulübün Valerien İsmael ile yollarını ayırma kararı almasının ardından ismi geçen teknik direktörler arasında İlhan Palut’un da yer alması Konyaspor cephesinde büyük yankı uyandırırken, Yeşil beyazlı taraftarlar tepkilerini sosyal medyadan sert bir şekilde dile getiriyor.

Bazı televizyon kanallarında da özellikle aday olarak İlhan Palut’un ısrarla gündeme taşınması olayın boyutunu farklı yerlere getirdi.

Beşiktaş taraftarları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda teknik direktör adaylarından İlhan Palut’un Konyaspor ile olan sözleşmesinde 5 milyon TL’ye serbest kalacağı maddesini ön plana çıkartırken, Yeşil beyazlı camiadan büyük tepki görüyor.

İlhan Palut isminin Beşiktaş teknik direktörlüğü için gündemine getirilmesine dair açıklama ve sosyal medya paylaşımlarına ilişkin Konyaspor Kulübü’nden şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. 

İşte Twitter'de İlhan Palut ismini gündem yapan o paylaşımlardan bazıları:

ilhan-palut-israrla-besiktasin-gundemine-aliniyor.jpg

ilhan-palut-israrla-besiktasin-gundemine-aliniyor-001.jpg

ilhan-palut-israrla-besiktasin-gundemine-aliniyor-002.jpg

ilhan-palut-israrla-besiktasin-gundemine-aliniyor-003.jpg

ilhan-palut-israrla-besiktasin-gundemine-aliniyor-004.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.