İlhan Palut, Kasımpaşa taktiğini belirledi

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak Konyaspor, hazırlıklarını yaptığı taktik antrenmanı ile tamamlarken, teknik direktör İlhan Palut oyuncularını Kasımpaşa karşısında hata yapmamaları konusunda uyardı.

İlhan Palut, Kasımpaşa taktiğini belirledi

Süper Ligin 7.haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını tamamladı. Son çalışmasını Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yapan yeşil-beyazlılarda hedef rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek.

Isınma hareketleri ile başlayan çalışma 5’e 2 ile devam etti. Yeşil-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaparak Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

“MAKSİMUM BASKI, MAKSİMUM HIZLI HÜCUM”

Öte yandan çift kale maçta oyunu sık sık durduran Teknik direktör İlhan Palut, oyuncularını hataları konusunda uyarılarda bulunurken, “Presimizi orta sahada yapıyoruz. Orta sahada kazandığımız topla ileride oynuyoruz. Önde oynama isteğimiz yüksek olmalı. Baskıdan vazgeçemeyiz. Maksimum baskı, maksimum hızlı hücum ve kontratak görmek istiyorum.” dediği kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.