İlhan Palut Konya’da unutamadığı anı anlattı

İlhan Palut’un yeni takımı Çaykur Rizespor, Konyaspor’u evinde son dakikalarda bulduğu 2 golle yendi. Palut maç sonrası Konya’da unutamadığı anı anlattı, “Bugün beklediğimiz karşılamanın olmamasından dolayı da nankörlük edemem" dedi.

İlhan Palut Konya’da unutamadığı anı anlattı

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile evinde karşılaştı. Yeşil Beyazlılar, son dakikalara kadar önde götürdüğü maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, eski takıma karşı oynadığı maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Tekrar Konya'da bulunmanın güzel olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İlhan Palut, "Sahada kazanmak istiyoruz. Konyaspor da kazanabilirdi. Çok kazanacak kadar bizi zorladılar mı? diye soracak olursanız, hayır. Ama son derece dengeli bir takım Konyaspor. Beraber oynama alışkanlığı oluşmuş bir takım, tecrübeli oyunculardan kurulmuş bir takım. Genç oyuncuları çok tercih etmeyen bir takım Konyaspor. Konyaspor bir gol attı ve ondan sonra topun arkasında pozisyon aldılar. Maçtan önce ‘Konyaspor takımına karşı etkili olmak istiyorsak topu hızlandırmalıyız, tempomuzu artırmalıyız. Yoksa hepsi pozisyon bilgisi gelişmiş oyuncular zorlanırız’ dedik. Tam da uzunca bir süre onu yaşadık. Sonlara doğru sonradan oyuna giren oyuncular ben üzerime almayayım çünkü onlarla antrenman yapmadık. Karakter koydukları için sorumluluk aldılar ve maçı bizim tarafımıza çevirdiler. Tabii bir yandan baktığınız zaman son dakikaya kadar oyunu bırakmayan bir Rizespor takımı vardı. Bunu takdir etmemiz gerekiyor. Öteki yandan da baktığımız zaman her maçı da bu şekilde bu dakikalarda çevirmemiz, hele ki Konyaspor gibi gerçekten belki temposu yüksek değil ama organizasyonu gelişmiş bir takıma karşı hiç kolay değil. Ben oyuncularımı kutluyorum. Hepsini tebrik ediyorum. Konyaspor'a yürekten başarılar diliyorum" dedi.

ilhan-palut-konyada-unutamadigi-ani-anlatti-001.jpg

"BUGÜN BEKLEDİĞİMİZ KARŞILAMANIN OLMAMASINDAN DOLAYI DA NANKÖRLÜK EDEMEM"

Konyaspor taraftarının 8 ay sonra kendisini tribünlere çağırmaması ile ilgili soruya ise Palut, "Hayattan beklentilerimi minimize etmeyi öğrendim. Arkadaşlar, Konyaspor serüveninin, Konyaspor maceramın, Konyaspor anılarımın hayatımda sadece iyi olan yönleri var. Pozitif olan yönleri var. Negatif yönlerine İlhan Palut olarak sabaha kadar cevaplarım ama Çaykur Rizespor teknik direktörü olarak hiçbir cevabım yok.

ilhan-palut-konyada-unutamadigi-ani-anlatti.jpg

Çünkü benden çalışmanı bekleyen bir kulüp var. Bu taraftar 25-30 bin kişiyle bu stadı İlhan Palut diye inletmiştir. Onu unutmam. Bugün beklediğimiz karşılamanın olmamasından dolayı da nankörlük edemem. Konya'yı seviyorum. Konya'da sevildiğimi düşünüyorum. Böyle hatırlamak bu şehri benim için çok güzel" diye konuştu.

İlhan Palut'un maç sonrası açıklamaları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.