İlhan Palut Konyaspor maçı öncesi konuştu

Konyaspor’dan ayrıldıktan sonra bu sezon Rizespor’u çalıştıran İlhan Palut, “zor bir deplasmanda mücadele edeceğiz. Umarım güzel bir sonuçla oradan döneriz” dedi.

İlhan Palut Konyaspor maçı öncesi konuştu

Süper Lig’in yeni ekibi Rizespor, milli arada Ankara’da kampa girdi. Bugün Ankaragücü ile hazırlık maçı yapan Karadeniz ekibi, 16 Eylül Cumartesi günü Konyaspor ile karşılaşacağa maça başkentte hazırlanacak.

KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI ANKARA’DA

Rize’de son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle stat ve antrenman sahalarının elverişsiz olmasından dolayı Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürecek.

ilhan-palut-konyaspor-maci-oncesi-konustu.jpg

İLHAN PALUT KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Teknik direktör İlhan Palut kamp dönemine ilişkin Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Konyaspor maçına kadar Ankara'da kalacaklarını ifade eden İlhan Palut, "Ankara’ya gitmemizin birinci nedeni Ankaragücü ile bir hazırlık maçı yapacağız. Milli maçtan dolayı lige verilen arayı kampla değerlendireceğiz.

Hem oyuncularımız maç ritmini korumak hem de çok şans veremediğimiz oyuncularımızı değerlendirmek adına önemi bir maç olacak bizim için. Ankara’da neden kalacağız sorusunun cevabı ise stadımızın ve antrenman sahamızın durumu görülüyor.

Bu durumda bizi çok zorluyor. Bu sürede hem stat hem de antrenman sahalarımızda yoğun bakım çalışmaları olacak. Bizde Konyaspor çalışmalarını burada yürütüp, maça bir gün kala Konya’ya hareket etmeyi düşünüyoruz” dedi.

ilhan-palut-konyaspor-maci-oncesi-konustu-002.jpg

"ZOR BİR DEPLASMANDA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Ligin 5’inci haftasında oynayacakları Konyaspor maçının değerlendiren Palut, "Konyaspor ligin oturmuş ve istikrarlı takımlarından bir tanesi, bu sene de lige son derece iyi başladılar.

Bütün Süper lig maçları zor. Konyaspor maçı da zor olacak. Zor bir deplasmanda mücadele edeceğiz. Ama biz de bugüne kadar gösterdiğimiz mücadeleyi orada da tekrarlamak istiyoruz.

Dönem dönem istediğimiz oyunu sunabiliyoruz. Konya’da da istediğimiz oyunu birleştirip, güzel bir müsabaka oynamak istiyoruz. Umarım futbol severler keyifli bir futbol günü yaşarlar. Ve umarım biz de güzel bir sonuçla oradan döneriz” ifadelerini kullandı.

ilhan-palut-konyaspor-maci-oncesi-konustu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.