İlhan Palut: Konya’yı içimde hissettim! Eşine, ‘Gidiyorum, anlaşacağım’ demiş

Konyaspor’un başında Süper Lig’e damga vuran İlhan Palut, sıra dışı hikâyesini anlattı. Yeşil beyazlı kulüpten ilk teklif geldiğinde içinde çok güçlü bir his oluştuğunu belirten Palut, “Eşime 'Ben gidiyorum, anlaşacağım' dedim” şeklinde konuştu.

İlhan Palut: Konya’yı içimde hissettim! Eşine, ‘Gidiyorum, anlaşacağım’ demiş

Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fanatik’ten Ömer Necati Albayrak’a sıra dışı hikâyesini ve Konyaspor’la yolunun nasıl kesiştiğini anlattı.

Göztepe ile yolları ayrıldıktan sonra çok sayıda takımdan teklif aldığını belirten İlhan Palut, “Konya beni istediğinde ise içimde çok güçlü bir his oluştu. Görüşmeye daha gitmemiştim bile, şartları bilmiyorum... Ama eşime, 'Ben gidiyorum, anlaşacağım' dedim.

Nitekim geldiğimiz günden bu yana oynadığımız futbol ve takım olarak sergilediğimiz performans, bununla beraber oyuncu arkadaşlarımızın bireysel olarak yakaladıkları çıkış oldukça değerli. 2. Lig'de hoca olduk.

'Tecrübesiz' dediler. 1. Lig'e çıktık. 'Bu ligi tanımıyor, başaramaz' dediler. Süper Lig'e geldim, 'Burada yapamaz' dediler. Ben ise şunu diyorum;... Hiçbir yere talip değilim ama aklınıza gelen en zor göreve hazırım.” ifadelerine yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.