İlhan Palut, o takıma karşı hiç kaybetmedi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Ligin 5.haftasında konuk olacağı Giresunpor’a hiç kaybetmedi. 3 kez rakibi ile karşılaşan genç teknik adam, 2’sini galibiyetle kapatırken, 1 maçını berabere tamamladı.

İlhan Palut, o takıma karşı hiç kaybetmedi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Ligin 5.haftasında konuk olacağı Giresunpor’a hiç kaybetmedi.

Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu, Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile daha önce TFF 1.Lig’de 3 kez karşı karşıya geldi. Genç teknik adam, 3 karşılaşmanın 2’sini galibiyetle kapatırken, 1 maçını berabere tamamladı.

Rakibi Giresunspor ile ilk kez  TFF 1.Lig’in 2018-2019 sezonun 16.haftasında deplasmanda karşılaşan Palut, bu maçı 3-0’lık skorla geçti. Genç teknik adam, 2.randevusunda ise 33.hafta maçında 1-0’lık skorla geçmesini bildi. Konyaspor Teknik Direktörü Palut, son karşılaşmasını ise 2019-2020 sezonunda ligin 3.haftasında yine deplasmanda Giresunpor’a konuk olurken bu maçı da 2-2’lik sonuçla kapattı. Palut bu maçlarda 7 puan topladı. Genç teknik adam, Süper Lig’de ilk kez karşılaşacağı Giresunpor ile 4’üncü kez rakip olacak.

Öte yandan yeşil-beyazlı takımın hocası, Giresunpor Teknik Direktörü, Hakan Keleş ile ilk kez rakip olacak. Her iki teknik adam daha önce hiçbir müsabakada rakip olmamışlardı.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.