İlhan Palut oyuncularından agresif olmalarını istedi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u, uzatmanın son bölümlerinde kazanılan puan memnun etmedi. Öğrencilerinin gerekli agresifliği gösteremediğini belirten Palut, “Daha iyi oynamalıyız, daha iyi mücadele etmeliyiz” dedi.

İlhan Palut oyuncularından agresif olmalarını istedi

Yeşil beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut, Alanyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, maç öncesi keyifli bir mücadele olacağını ifade ettiğini hatırlattı.

Palut, “Maçın önünde de konuşmuştuk. Bugün keyifli bir mücadele olacağını söylemiştim. Dönem dönem de izleyenler arasından futbol seyri açısından iyi bir karşılaşmaydı. Bugün biz genel manada söylemem gerekirse tam istediklerimizi uygulayamadık.

Özellikle ofansif anlamda ve ikili mücadele kalitesinde top kazanmakta biraz açıkçası zorluk çektik ama maçın başında buna rağmen ilk yarıda gol yakaladık ve öne geçtik.

Aslında Alanyaspor gol yedikten sonra kırılgan olabilen bir takım ama bu noktada biz gerekli agresifliği tekrar atak üstünlüğünü almayı beceremedik. Çok pozisyon vermedik ama yine bir duran top golüyle beraberliği yakaladık. Tekrar maça ortak olurken tekrar maça asılırken yine bir kontra ataktan kötü bir gol yedik. Penaltı oldu ama direkt gol da olabilirdi o pozisyon.

Ve sonunda oyuncularım biliyorsunuz artık uzatmalar.. Puan ya da puanlar için tekrar yüklenmeye başladılar ve biz de bir penaltı golüyle golü bulduk. Ondan sonra kısa süre iki takımın da maçı kendi lehine çevirebileceği ortama döndü gerçekten düello gibi bir son izledik.

Oynadığımız oyun bize 3 puanı getirmeli miydi bu tartışılır. Daha iyi oynamalıyız, daha iyi mücadele etmeliyiz. Alanyaspor’u da tebrik ediyorum, onlar da iyi mücadele etti. Biz daha iyi olmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.