İlhan Palut, Rıza Çalımbay’ı geride bıraktı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil beyazlı ekiple çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 1.78'lik puan ortalaması yakaladı. Genç teknik adam, bu konuda Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ı da geride bıraktı.

İlhan Palut, Rıza Çalımbay’ı geride bıraktı

Göztepe ve Hatayspor ile dikkat çeken bir çıkış yapan teknik direktör İlhan Palut, başarılı performansına Konyaspor’da da devam ediyor. Palut, 2020-2021 Süper Lig sezonunda yeşil beyazlı ekipte takımın başında çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 1.78'lik puan ortalaması yakaladı. 

Genç teknik adam, puan ortalamasıyla Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ı da geride bıraktı. Kırmızı-Beyazlı ekipte iki sezondur görev yapan Rıza Çalımbay 2020-2021 sezonunda 29 maçta 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 1.45 puan ortalamasına ulaştı.

Konyaspor, 9 haftalık İlhan Palut yönetiminde rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Sivasspor ise Rıza Çalımbay yönetiminde son 9 maçında rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde 11 gole engel olamadı.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Konyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak. Karşılaşma pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.