İlhan Palut: Şampiyonluk yarışına devam edeceğiz

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, 1-0 kazanılan Giresunspor maçının ardından konuştu. Palut, Trabzonspor ile şampiyonluk yarışına devam edeceklerini söyledi.

İlhan Palut: Şampiyonluk yarışına devam edeceğiz

Konyaspor Teknik Direktörü ilhan Palut, Giresunspor karşılaşması sonunda açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik patronu, ligin ikinci yarısının çok zor geçtiğini belirterek, “ Bir kere şunu söyleyim. Artık dediğimiz gibi ligin ikinci yarısı artık çok zor. Çünkü her takım artık sıralamada belli bir yerde ve onların önüne bir hedef çıkıyor.Giresunspor biraz aşağılara yaklaşmıştı ve bunun reaksiyonunu vermek için buradaydı ama Özellikle ilk yarı tamamen oyuna hakim bir Konyaspor vardı. Son pas son vuruş son orta tercihlerde biraz daha dikkatli olsaydık skoru alabilirdik. İkinci yarının ilk 15 dakikası istediğimiz gibi başlayamadık. Kolay top kayıpları yaptık. Her oyuncumuz sadece ofansif anlamda değil, defansif anlamda da görevlerine sadık kalıyor. Savunma çalışmalarını çok yaptık. 4’lü savunma çalışmaları, daha sonra orta sahayı buna kattık ve en son hücum oyuncularımızın da savunma görevlerini belirledik" diye konuştu.

Ligde iyi bir konumda olduklarını ifade eden Palut "Ligde iyi bir yerdeyiz. Ligde iyi yerde tutunmaya devam etmek ve takibimizi sürdürmek istiyoruz. Oyuncularım bu konsantrasyon ve mücadeleyi her maç ortaya koyuyorlar. Bu gerçekten mental açıdan çok takdir edilesi bir durum" dedi.

Başarının şifrelerini de veren Palut, şöyle konuştu “ "Tesisin içine girildiğinde bir sevgi ortamı var. Oyuncular, antrenörler, çalışanlar bu kulübe isteyerek geliyor. Taktik plana inanan bir oyuncu grubu var. Sonuçlar iyi geldikçe yere sağlam basmaya başladık. İnşallah böyle ligin sonuna kadar devam edeceğiz." diye konuştu.

Trabzonspor ile puan farkının azalmasıyla ilgili soru üzerine Palut, "Trabzonspor, yarın bir maç oynayacak. Sonuçta gelecek hafta oraya gideceğiz. Bir şekilde biz ligde iyi yerde tutunmaya devam etmek istiyoruz. Takibimizi sürdürmek istiyoruz. Onun ötesinde mücadelemizi, oyunumuzu her maç devam ettirmek istiyoruz. Buna önümüzdeki hafta maçta dahil." diye cevapladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.