İlhan Palut savunmadan rahatsız

Fenerbahçe yenilgisinin ardından milli arada moral depolayan Konyaspor'da, teknik direktör İlhan Palut takım savunmasından rahatsız.

İlhan Palut savunmadan rahatsız

Fenerbahçe yenilgisinin ardından milli arada moral depolayan Konyaspor'da, teknik direktör İlhan Palut takım savunmasından rahatsız. Verilen arada takım savunması üzerinde duran genç teknik adam, oyuncularıyla toplantı yaparak uyarılarda bulundu.

Antrenmanlarda da savunma ve gol üzerinde çalışmalar yaptıran İlhan Palut, Göztepe karşısında hata istemezken, rakibin ataklarında birlikte hareket etmelerini istediği öğrenildi.

45 yaşındaki teknik adam, son maçlarda yaşanan takım savunmasının düşüşüyle ilgili rahatsız olduğunu belirterek, “Takım savunması dışında genel maçlar arası hatta maçların devre arası takımımda olmaması gerektiği kadar artı-eksi yönünde değişmeler olduğunu görüyorum. Bunun üzerinde takımımla konuşuyoruz. Ligin boyu çok kısaldı, bu şekilde iniş çıkışlara izin veren bir ortam artık yok. Onun için tekrar bir istikrar yakalamalıyız. Bu konudan rahatsızım ama geri kalan süreçte tekrar özveriyle, iyi mücadeleyle, doğru organizasyonla bunu da olması gereken seviyeye çekmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.