İlhan Palut sen yoluna devam et! İşte o mesaj...

İlhan Palut’a, Beşiktaş konusu bir kez daha soruldu. Konuyla ilgili bazı sohbetlerin geçtiğini ancak olayın teklif aşamasına gelmediğini belirten Palut, “İlhan Palut sen yoluna devam et, sen başarılı olmaya devam et, mesajını bu noktada aldım" dedi.

İlhan Palut sen yoluna devam et! İşte o mesaj...

Geçmiş dönemde çıkan Beşiktaş iddialarıyla ilgili olarak A Spor’a özel açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Bazı sohbetlerim oldu ama gel Beşiktaş'ta hoca ol aşamasına gelmedi" ifadelerini kullandı.

İşte o sözler..

“Tabi ki bende bu, spor kamuoyu içinde değilim. Tabi konuşulanlar haberim oluyor. Benim de bazı sohbetlerim tabi ki oluyor, oldu ama olay şu boyuta gelmedi. ‘Hocam gel İstanbul’da bir seninle görüşelim, Beşiktaş’ta teknik direktör olur musun? noktasına kadar ilerlemeyen temaslardı.

Evet, tabi dediğim gibi hepsi çok değerli takımlar. Beşiktaş’ta bunlardan bir tanesi. Şöyle bir dönüt sağlıyor insana; Evet ben bir iş yapıyorum. Demek ki doğru adımlar atmaya devam ediyorum. Evet, bugün olmaz, olmayabilir.

Mesela Beşiktaş’a Şenol hoca gitti, onlar adına bence mükemmel bir tercih inşallah Şenol hocam tekrar Beşiktaş’ta ikinci kariyerinde de çok başarılı olur.  

Bana buradan kalan mesaj, ‘İlhan Palut sen yoluna devam et, sen çalışmaya devam et, sen başarılı olmaya devam et. Evet, sen Konyaspor’a konsantre ol. Sen Konyaspor’un başarısı için yine sonuna kadar çalış. Yine Konyaspor’u yukarılarda ligi tamamlattır. Evet, bugün olmaz, yarın olur, diğer gün olur. Evet, kariyerinde yeni bir sayfa açabilirsin’ mesajını ben bu noktalarda aldım ve çalışmaya devam edeceğim.

Şöyle; hep bunun için bir cümle özetliyorum. Yani, gerçekten hiç bir göreve talip değilim. Bir göreve talip olmak içinde bulunduğun görevle alakalı konsantrasyon sıkıntılarına neden olabilir. Bu kaçınılmaz yani.
Bir yeri beklerken aynı zamanda da mevcut durumundaki işini çok iyi yapamayabilirsin.

Evet, şöyle söylüyorum; Ben burada en iyisini yapmaya çalışacağım ama bir gün ya burası da çok zor, burası da inanılmaz baskı altında bir camia, burada da çalışılır mı? ne kadar da beklenti var neresiyle çok şükür o konuda da kendime güvenim tam. Dediğim gibi çalışmaya devam.” 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.