İlhan Palut, Süper Lig'de 25’inci galibiyet peşinde

Süper Lig'de yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, süper lig kariyerinde 25’inci galibiyetini almak istiyor.

İlhan Palut, Süper Lig'de 25’inci galibiyet peşinde

Süper Lig'de yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, yeşil-beyazlı takımla 13’üncü lig galibiyetine bir adım uzakta bulunuyor. Konyaspor, taraftarı önünde çıkacağı Çaykur Rizespor maçını kazanması durumunda tecrübeli teknik adam süper lig kariyerinde 25’inci galibiyetini elde etmiş olacak.

Konyaspor’da, lig kariyerinin en büyük başarılarından birini  yaşayan tecrübeli teknik adam bugüne dek 71 Süper Lig maçına çıktı. Palut, bu maçlardan 24 galibiyet, 26 beraberlik alırken, 21 maçı yenilgi ile tamamladı.

konyaspor.jpg

BU SEZON TEK YENİLGİ ALDI

Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik patronu İlhan Palut, Konyaspor’da görev yaptığı 283 günde 6 mağlubiyet yaşarken, bu sezon ise tek yenilgisini Galatasaray karşısında aldı. Konyaspor’un başında çıktığı 31 maçta 12 galibiyet 13 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Palut 49 puan toplarken, 44 puan kaybetti.

konyaspor-002.jpg

Genç teknik adam bu sezon ilk 12 haftada ise tek yenilgisini ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Galatasaray karşısında aldı. Palut, 6 maçını 3 puanla tamamlarken, 5 karşılaşmayı ise beraberlikle kapattı. Genç teknik adam bu sezon 1.98 maç başı puan ortalamasıyla da bir çok teknik adamı geride bırakırken 23 puan toplama başarısı gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.