İlhan Palut Süper Lig’e damgasını vurdu

Süper Lig’de Konyaspor’un başında 1 yılını doldurmasına günler kala İlhan Palut, takımı zirveye taşırken, bu sezon en çok puan toplayan teknik adam olarak zirvede yer aldı. Palut, Sergen Yalçın, Fatih Terim ve Vítor Pereira’yı geride bıraktı.

İlhan Palut Süper Lig’e damgasını vurdu

Süper Lig’de Konyaspor’un başında 1 yılını doldurmasına günler kala İlhan Palut, takımı zirveye taşırken, bu sezon en çok puan toplayan teknik adam sıralamasında Abdullah Avcı ve Ömer Erdoğan ile birlikte zirvede yer aldı. Palut, Sergen Yalçın, Fatih Terim ve Vítor Pereira gibi isimleri ise geride bıraktı.

Süper Lig’de bu sezon oynanan 12 maç üzerinden yapılan değerlendirmede Palut ve takımı 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 23 puan topladı ve maç başına 1.92 ortalama elde etti.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın başında şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın ise bu sezon 12 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. 20 puan topladı ve 1.82  puan ortalaması elde etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 21 puan toplayarak 1.75 puan ortalaması elde etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vítor Pereira ise 12 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 20 puan toplayarak 1.67 puan ortalaması elde etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.