İlhan Palut takımı motive ediyor

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut ve yardımcıları oyuncuları ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Yeşil-beyazlılar, “Düne takılarak devam edemeyiz” diyerek Pazar günü oynayacakları karşılaşmaya odaklanmak istiyor.

İlhan Palut takımı motive ediyor

Başakşehir’e Fatih Terim Stadı’nda 2-1 mağlup olan, ligde lider Trabzonspor ile puan farkı 14’e çıkan Konyaspor, Alanyaspor maçını çıkış yolu olarak görüyor.

Teknik direktör İlhan Palut ve ekibi, ligdeki moral bozukluğunun, Alanyaspor maçına yansımaması için önlemlerini erkenden almak için harekete geçti. Akdeniz ekibi ile hafta sonunda, deplasmanda önemli bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda Palut ve yardımcıları, oyuncuların psikolojik ve fiziksel olarak hazır hale gelebilmesi için hemen çalışmalara başladı.

Genç teknik adamın birebir oyuncularla görüşmeler yaparak takımı ayağa kaldırmaya çalıştığı kaydedilirken, futbolcularına her şeyin bitmediğini ve yakalayacakları çıkış ile hedeflerine ulaşabileceklerini söylediği kaydedildi.

Zirve yolunda Alanyaspor ile oynayacakları maçın önemine de dikkat çeken Palut’un futbolculara, “Düne takılarak devam edemeyiz. Her şeyi bir kenara bırakıp, Alanyaspor maçına odaklanmalıyız. Üzülecek vaktimiz yok” dediği ifade edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.