İlhan Palut: Trabzonspor ile fark kapanabilir

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, istedikleri sonuçları alamadıkları maçlar dahil kazanmak için oynadıklarını ve bu anlayışı devam ettireceklerini söyledi.

İlhan Palut: Trabzonspor ile fark kapanabilir

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Alanyaspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirterek, “Başakşehir maçı sonrası Antalya’ya geldik ve 3 gündür burada Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Son haftalarda istediğimiz puanları toplayamadığımız bir periyod yaşıyoruz. Burada hem çalışıyoruz hem de psikolojik durumumuzu takımımla birlikte atlatmaya çalıyoruz. Çok kötü oyunlar oynamıyoruz, ama skorlar gelmiyor. Son 3 maçta istediğimiz sonuçlar gelmedi” dedi.

“ALANYASPOR POZİTİF FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIM”

Alanyaspor takımının ligin en iyi ekiplerinden birisi olduğunu kaydeden Palut, “Geçen hafta maçın ilk yarısı Alanyaspor için istedikleri gibi gitmedi. Art arda goller yediler ve bir anda kötü sonuçla karşılaştılar. Ama genel manada baktığımızda Alanyaspor ligin kadro bakımından pozitif futbol oynamaya çalışan takımlardan bir tanesi. Bizde kazanmak için oynayan bir takımız. Kiminle oynadığımız fark etmiyor. Yine oyunu rakibe bırakmak istemiyoruz. Tabi buda bazen yetmiyor. Ama oyun ayrıntılarında daha dikkatli olacağız ve bu hafta sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“FUTBOLDA HER ŞEY VAR”

Konyaspor olarak hedeflerinin ikinciliği korumak olduğunu kaydeden genç teknik adam, “ Trabzonspor ile aramızda büyük bir fark var. Kapanmayacak bir fark mı? Hayır. Burada Trabzonspor’un üst üste puan kayıpları tabi ki yarışı başka noktalara getirebilir. Futbolda her şey var. Ama orada  Trabzonspor’da öyle bir performans düşüklüğü olmadığı sürece biz ikinciliğimizi korumaya çalışacağız. Hedefsiz bir takım değiliz. Sezon başından söylediğim gibi lig en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ama ikinciliğimiz koruma adına iyi sonuçlar almamız gerekiyor” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.